ENGAGERA DIG

Det finns flera sätt att engagera sig i kyrkan. Du kan kliva in och bli delaktig i en växande kyrka i vår stad. Engagemanget i vår kyrka vilar på två ben:
1. Smågrupp
2.  Team

SMÅGRUPPER

Smågrupperna återspeglar livet och gemenskapen i kyrkan. En smågrupp är en plats där vi i mindre grupper samlas i våra hem för att be och dela livet tillsammans i en miljö av tro. Det finns flera smågrupper på olika platser och för olika åldersgrupper i vårt närområde (centrala Umeå, Holmsund och Vännäs). Vill du vara med i en smågrupp är du välkommen att kontakta oss!

DITT TEAM

Produktion

Mycket som har med våra gudstjänster att göra sker i produktionsgruppen. Här kan du vara med och producera våra gudstjänster. Vi använder teknik, media och kreativitet för att göra gudstjänsten till en positiv upplevelse för alla. Här ryms allt, från kabeldragning, ljussättning, livesändningar via Internet till upplägg av bilder/filmklipp etc.

Service

Vår önskan är att betjäna varje människa som kommer till kyrkan. Våra serviceteam hälsar dig välkommen vid dörren, ser till att det finns fika i cafeterian tillsammans med andra praktiska göromål som behövs för att var och en ska trivas. Vill du vara med betjäna människor så kan du engagera dig här.

NÄTVERKSTEAM

I Nätverksteamet ingår välkomnare, mötesvärdar, uppföljare, dekor och tolkar. Vi finns till för att skapa trivsel för människor under en söndag. Samt att ge människor en bra upplevelse av gudstjänsten. Vi hjälper människor att hitta sin plats i församlingen och skapar forum för gemenskap under veckorna.

Mission / Bistånd

Vi stödjer barnhemmet El Shaddai, beläget i utkanten av Yangoon, Burma. Elshaddai har ca 60 barn, som tas om hand av personal som bor på plats. Församlingen Umeå Bibelcenter har  varit engagerade i projektet sedan 2007 och representanter från kyrkan besöker årligen barnhemmet för att se hur de har det. För 200kr/månad förser du ett barn med kläder, mat och skolgång. Bli en fadder idag!

GIVANDE

Din generositet hjälper till att bygga kyrkan och gör en skillnad i människors liv. Du kan vara med och ge en frivillig gåva via Swish till detta nummer: 123-352 98 49. Tack för din gåva!

VILL DU DÖPA DIG?

En central del av den kristna tron är dopet. I vattnet lägger vi av vårt gamla liv och går in i den fantastiska framtid som Gud har för oss. Om du vill döpa dig, eller vill veta mer om dopet och vad det kan göra i ditt liv så kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret här nedan.

Jag vill engagera mig/döpa mig